Vse kategorije
Čaj z mešanim okusom

Domov> Izdelki > Čajni izdelki > Čaj z mešanim okusom

Jasminov zmajev biserni čaj


Jasmine dragon ball je hkrati dišeča pijača in elegantna umetnina. Cvetovi jasmina so beli in plemeniti, s tiho aromo. V bližnjem poletju izpljuvajo popke in ponoči sproščajo kadilo. Pripravite si skodelico jasminovega čaja, uživali boste v vonju jasmina.

Jasmine dragon ball je narejen iz predelanih in posušenih čajnih listov, pomešanih z brstečimi cvetovi jasmina in odišavljenjem predelanega čaja, njegova barva, aroma, okus in oblika pa so tesno povezani z vrsto, kakovostjo čajne gredice in kakovostjo cvetov. Jasminov čaj v razsutem stanju s pečenim Zeleni čaj kot glavna surovina, skupaj imenovana jasmin pečeno zeleno. Oblika je tesna in fina, barva je črna, rjava in mastna, aroma je sveža in obstojna, okus je blag in svež, barva juhe je rumena in zelena ter svetla, dno lista je nežno in mehko.

Pošlji poizvedbo
opis izdelka

Jasminov čaj je predstavnik cvetličnih čajev. To ni samo dišeča pijača, ampak tudi elegantna umetnost. Cvetovi jasmina beli in plemeniti, tihega vonja. Čaj lahko absorbira dišavo cvetov in izboljša okus čaja. Samo skuhajte skodelico jasminovega čaja in uživajte v vonju jasmina.

Jasminov zmajev biserni čaj, imenovan tudi jasminov biserni čaj, njegova oblika je okrogla in tesna, pekoe izpostavljen, videz je kot biser; Sveža aroma, močna obstojnost; Barva juhe rumeno zelena svetla, okus svež. Za kuhanje skodelice dišečega jasminovega čaja je potrebnih le nekaj cvetov!

图片 1
izdelki ImeJasminov zmajev biserni čaj
Različni okusi  črna kroglica jasmina / bela kroglica jasmina / čaj v obliki obročkov jasmina 
SestavineBrez dodatkov Naravna Zeleni čaj & cvetovi jasmina 
Paketi250g ,500g, 1 kg vrečke /darilne škatle/ v ohlapnih pakiranjih ali po meri
skladiščenjeHranite zaprto na hladnem in suhem mestu, preprečevanje vonja
Rok uporabnosti24 mesecev
Kako piti

1. Ogrejte skodelico: skodelico sperite z vročo vodo

2. Čaj: dajte približno 3 grame čajnih listov

3. Vbrizg vode: zaželena je voda za ogrevanje 85 ℃, počakajte 3-5 minut

4. Uživajte v aromi jasminovega čaja

5. Lahko ga večkrat skuhamo z vodo

信 图片 _20230221111513信 图片 _20230221111627

Naš sadovnjak in tovarna

Jasmine Dragon Ball je predelan čaj iz predelanih in posušenih čajnih listov, pomešanih s cvetovi jasmina, katerih barva, aroma, okus in oblika so tesno povezani z vrsto in kakovostjo pripravka čaja ter kakovostjo cvetov. Držimo se sodelovanja z lokalnimi pridelovalci čaja, izbiramo lokalno visoko kakovost Zeleni čaj in jasminovih surovin za proizvodnjo čaja najboljše kakovosti.

图片 2
图片 3
图片 4
Paket in dostava

Imamo različno embalažo, da zagotovimo, da kakovost izdelkov med skladiščenjem in transportom ni prizadeta, sveži in nedotaknjeni pridejo v roke strank. Dobrodošla je tudi prilagojena embalaža. Ne glede na to, ali gre za plovbo po morju ali zraku, smo zelo izkušeni, da čim bolj ohranimo kakovost svežine blaga.

图片 5
图片 6
图片 7
图片 8
Certifikat

Naš sadovnjak in tovarno sta potrdila kmetijski oddelek in carinski izvozni inšpekcijski oddelek, vsi izvozni izdelki so tudi v skladu s standardi, imamo HACCP, ISO, FDA in številne druge certifikate. Seveda našim strankam nudimo tudi število certifikacijskih dokumentov proizvoda v skladu z uvozno politiko namembne države.

图片 8
Razstava
图片 11
1676946454849758
图片 13
FAQ

V: Zakaj ste izbrali nas?
O: Najboljša kakovost, konkurenčna cena, ISO9001, HACCP, HALAL, ZELENA HRANA, certifikati ZTC, dovolj zalog in strog sistem nadzora kakovosti.

V: Ali sprejeti naročilo majhnih vzorcev?
O: Da, razen svežega sadja, drugih izdelkov pozdravljamo po naročilu.

V: Ali lahko dobim popust?
O: Da, različne količine imajo različne popuste. Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše informacije.

V: Kakšen je vaš čas dostave?
O: 5-20 dni po prejetem plačilu se čas dostave razlikuje glede na vaše zahteve glede količine.

V: Kakšni so vaši plačilni pogoji?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal ...

V: Ali lahko zagotovite storitev OEM?
A: Ja, seveda. Za več podrobnosti o storitvi OEM nas kontaktirajte kadar koli.

POVPRAŠEVANJE