Vse kategorije
Zeliščni čaj za zdravo delovanje

Domov> Izdelki > Čajni izdelki > Zeliščni čaj za zdravo delovanje

Kitajski priljubljeni zeliščni čaj Jiaogulan /gynostemma pentaphylla


Gynostemma gynostemma čaj je starodavna kitajska zeliščna medicina in pogosto uživajo čaj na Kitajskem.

Mladi listi in brsti Gynostemme gynostemma so nabrani in predelani s kombinacijo tehnologije predelave sodobne kitajske medicine in starodavne tehnologije cvrtja čaja.

Čajna juha je zelena, rahlo dišeča in grenka, kar je sladko v grlu. Učinkuje na znižanje krvnega tlaka, zniževanje lipidov v krvi, zniževanje glukoze v krvi in ​​upočasnitev staranja.


Pošlji poizvedbo
opis izdelka

Gynosteme gynosteme je travnata vzpenjavka; Stebla vitka, razvejana, z vzdolžnimi rebri in žlebovi, gola ali redko pubescentna. Gynostemma gynostemma ima rada mokro in blago podnebje, bolj divje v gozdu, potokih in drugi senci. Široko gojen na Kitajskem.

Pentaphyllum glede na število listov lahko razdelimo na: devet listov gynostemma, sedem listov gynostemma, pet listov gynostemma pentaphyllum so 3 listi, leaf gynostemma, z devetimi in sedmimi naravnimi listi gynostemma za acura, najvišja vsebnost saponinov, pet listov gynostemma 5 do 10-krat.

Ministrstvo za zdravje ga je 5. marca 2002 uvrstilo na seznam zdravstvenih izdelkov.

图片 1
ime izdelkaJiao Gu Lan / čaj Gynostemma Pentaphylla
Oblikujtev ohlapni kroglični obliki/traku/viticah
izvorShaanxi / provinca Fujian
Sestavine in uporaba100% naravna izbrana zelišča, brez konzervansov, brez dodatkov. Surovo, sveže posušeno ročno izdelano Zeliščni čaj
funkcija

Padec hematične maščobe

Uravnavajte krvni tlak, da preprečite trombozo

Preprečevanje in zdravljenje bolezni srca in ožilja

Za uravnavanje krvnega sladkorja

Spodbujanje spanja

Počasno staranje, rast las, učinek lepote kože.

Preprečevanje raka

Povečajte imuniteto

Uravnavanje človeške fiziologije

Prednost1. Sprejmite storitev OEM, zasebni logotip / etiketo 2.100 % naravnih sestavin 3. Zeliščni čaj iz naravnih listov
Kako pitiZaradi saponinov, ki jih vsebuje gynostemma pentaphyllum, je točka raztapljanja višja. Raztapljati ga je treba pri temperaturah nad 80 ℃. kuhajte v vroči vodi 3 minute in pred pitjem nekajkrat nežno pretresite. Količino kuhanja lahko povečate ali zmanjšate glede na osebni okus.
图片 2
图片 3
图片 4
Naš sadovnjak in tovarna

Kakovost čaja gynostaphyllum je prav tako zelo povezana s poreklom. Čaj Gynostemma pentaphyllum iz različnih izvorov ima veliko razliko, poleg okusa je največja razlika v farmakološkem učinku. Območje proizvodnje zlata ginocianina na Kitajskem in celo v svetu se nahaja na gori Dayao in gori Qinling. Naš čaj iz gynostaphyllum je večinoma s tega območja, sodelujemo z lokalnimi kmeti in tovarno, izberite vrhunska zelišča za vas. Ročno izbrano lokalni pridelovalci čaja izberejo nežne liste in popke gynostemus pentaphylla in jih predelajo s kombinacijo tehnologije predelave sodobne kitajske medicine in starodavne tehnologije cvrtja čaja.

图片 5
图片 6
Paket in dostava

Imamo različno embalažo, da zagotovimo, da kakovost izdelkov med skladiščenjem in transportom ni prizadeta, sveži in nedotaknjeni pridejo v roke strank. Dobrodošla je tudi prilagojena embalaža. Ne glede na to, ali gre za plovbo po morju ali zraku, smo zelo izkušeni, da čim bolj ohranimo kakovost svežine blaga.

1
图片 8
Certifikat

Naš sadovnjak in tovarno sta potrdila kmetijski oddelek in carinski izvozni inšpekcijski oddelek, vsi izvozni izdelki so tudi v skladu s standardi, imamo HACCP, ISO, FDA in številne druge certifikate. Seveda našim strankam nudimo tudi število certifikacijskih dokumentov proizvoda v skladu z uvozno politiko namembne države.

图片 8
Razstava
图片 11
图片 12
图片 13
FAQ

V: Zakaj ste izbrali nas?
O: Najboljša kakovost, konkurenčna cena, ISO9001, HACCP, HALAL, ZELENA HRANA, certifikati ZTC, dovolj zalog in strog sistem nadzora kakovosti.

V: Ali sprejeti naročilo majhnih vzorcev?
O: Da, razen svežega sadja, drugih izdelkov pozdravljamo po naročilu.

V: Ali lahko dobim popust?
O: Da, različne količine imajo različne popuste. Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše informacije.

V: Kakšen je vaš čas dostave?
O: 5-20 dni po prejetem plačilu se čas dostave razlikuje glede na vaše zahteve glede količine.

V: Kakšni so vaši plačilni pogoji?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal ...

V: Ali lahko zagotovite storitev OEM?
A: Ja, seveda. Za več podrobnosti o storitvi OEM nas kontaktirajte kadar koli.

POVPRAŠEVANJE